Soms is het net ‘ik vertek’! Stagnatie met vergunningen, waterpompen, elektriciteit etc. Je moet soms een lange adem hebben om naar Bosnié te verhuizen. Het is misschien één van de minst makkelijke landen om er als buitenlander, zonder Bosnische partner, te gaan wonen. Maar je incasseert dit allemaal en neemt alles wat op je pad komt en blijft in vertrouwen. Soms vraagt dat een klein beetje innerlijk werk, maar je weet dat als het tot je Goddelijke plan behoort om hier te zijn, dat het wel een keer goed komt. Gelukkig bereikte mij het fijne bericht dat op 4 juli a.s. de waterpomp voor de omgeving wordt geplaatst en dat er dan binnen enkele dagen water zou moeten zijn. Holladijee!!

Alhoewel mijn ziel en zaligheid al helemaal in Bosnië zijn, ben ik fysiek nog even in Nederland. Ik kan op het moment alleen nog maar afwachten en zuinig zijn met mijn dagen die ik nog heb tot mijn verblijfsvergunning. 

Mijn huis is bijna klaar en dus werd het wel tijd om mijn spullen vast te verhuizen zodat ik binnenkort kan decoreren en meubels kan bestellen. 

Ik heb mijn spullen onofficieel verhuisd. Zonder officiële documenten.

Ik heb mijn spullen meegegeven aan een (bekende) Bosnische chauffeur uit Visoko die regelmatig tussen Bosnië en Nederland rijdt.

Waarschijnlijk komen mijn spullen met een klein beetje smeergeld gewoon de grens over!